Damot

DAMOT, d.o.o. Podjetje za proizvodnjo, zastopanje in trgovino. Production service company.

Podjetje že dalj časa uspešno oskrbuje slovenski trg s pestro ponudbo igrač za otroke, ki zastopa najrazličnejše licenčne igrače. (Tom&Jerry, Ice Age...)

Z letošnjim letom podjetje vse več pozornosti namenja ekološki osveščenosti ter varčevanju. Pri tem gre izpostaviti posebne nastavke za vodo ter LED svetila.


Watersavers

Predstavljamo vam program za varčevanje z vodo, energijo in denarjem…

Edinstvena zasnova naših izdelkov omogoča zelo lahko spreminjanje pretoka vode, pri čemer ni treba zapravljati denarja za nove izdelke z različnimi pretoki. Ta nastavljivi pretok je prednost, ki je značilna le za naše izdelke in zagotavlja kar največje prihranke.

Vsi izdelki imajo petletno garancijo (razen cevi za prho), čeprav je njihova življenjska doba tudi dvajset let ali več.

Preprosta in čista napeljava vam bo omogočila do 70 % prihranek pri vodi, energiji in denarju!

Možnost preproste demontaže in razstavitve na sestavne dele ter ponovna sestava v primeru potrebe.

Videti je kot običajni nastavek za pipo – ne pritegne pozornosti, zato ni tarča tatov v javno dostopnih krajih (hoteli, upravne stavbe, šole, bolnišnice, itd.)

Izdelki so zelo primerni za hotele, restavracije, lokale, bolnišnice, domove za upokojence, proizvodne  hale, šole, vrtce, športne centre kjer je potrošnikovo obnašanje v smeri čim višje porabe oz. trošenja, saj dodatno trošenje zanj ne predstavlja stroška za razliko od lastnika.

Možnost preproste demontaže in razstavitve na sestavne dele ter ponovna sestava v primeru potrebe.

Če ste še vedno skeptični, vas seveda lahko obiščemo in demonstriramo kako preprosto zadeva poteka.



LED žarnice

Poleg nastavkov za vodo ponujamo tudi cenovno izredno ugodne nove varčne LED žarnice, ki omogočajo tudi do 80+ % prihranek z življenjsko dobo 20 let oz. 30.000 ur, vključena pa je tudi garancija. kar pomeni, da v primeru da se žarnica pokvari v krajšem roku kot je to predvideno v garanciji, vam jo brezplačno zamenjamo. Žarnice so izredno kvalitetne in produkt močne multinacionalke Maxell, ki se je najbrž spomenete po videokasetah.LED žarnice v trenutni krizi pridobivajo vse večji pomen, saj že vsak dodatno privarčevan € šteje.

Družinsko podjetje, CEO Aljoša Šimenc

Igrače za otroke, bela tehnika (nastavki za vodo, LED svetila, USB ključki, tablični računalniki) in posneti medij. Toys for kids,whiteware and CDs.